1 iunie- Zâmbet inocent de copil, în Parohia Fundeni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, în zilele de 30 si 31 mai, în Parohia Fundeni, s-au desfăşurat mai multe activităţi social-culturale şi religioase, cu ocazia zilei de 1 iunie- Ziua copilului.

20170531_111852
20170530_101611

Astfel, în această perioadă, pr. Alexandru Croitoru a susţinut, în grupa de copii a doamnei profesor pentru învăţământul preşcolar, Diaconu Lenuta-Claudia, de la Şcoala Gimnazială Secuieni, o activitate de educaţie religioasă. Părintele a vorbit despre importanţa zilei de 1 iunie, despre rugăciunea curată a copiilor şi despre importanţa ocrotitorilor: Preasfânta Născatoare de Dumnezeu, Sf. Stelian, Sf. Iustin Martirul şi Filozoful. La sfârşitul activităţii, copiii au primit mici daruri.

Tot în această zi, preotul Alexandru Croitoru, cu ajutorul sponsorului Viorel Medvetki, directorul Editurii Rovimed Publishers House Bacau, a donat 25 de cărţi de specialitate pentru cadrele didactice din Şcoala Gimnazială Secuieni.

Părintele a desfăşurat activitate educaţional-religioasă şi la filia din Chiticeni, împreună cu elevii din localitate, din clasele I-VIII.

You may also like...