1 Iunie –ziua mondială a copilului sărbătorită în Parohia Fundeni

Cu binecuvântarea IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, cu prilejul manifestărilor culturale și religioase programate pentru anul în curs – 2016 cu tema ,,Tineretul creștin”, duminică – 29 mai, la Biserica ,,Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din Fundeni, preotul paroh Alexandru Croitoru a împărțit copiilor daruri (dulciuri, cărți, cruciulițe și insigne). Marți – 31 mai, la Școala Generală din Secuieni, la grupele pregătitoare, împreună cu doamna instruitoare Lenuța-Claudia Diaconu, a fost continuat programul ”Lăsați copii să vină la Mine și nu-i opriți!”, unde s-au adus cărți pentru elevii grupei pregătitoare.

??????????
??????????
IMG_20160529_102600
IMG_20160529_102714
??????????
IMG_20160529_102941

”Cărțile, publicate de Editura Sf. Mina, fac parte din seria ,,Descoperind Vechiul Testament” și sunt destinate copiilor de 5-8 ani. Ele au fost oferite copiilor, cu multă dăruire și generozitate, de un grup de credincioși. Sunt cărți interactive care îi invață să descopere frumusețea Bibliei: 12 Povești cu tâlc, Iepurele și broasca țestoasă de la Editur Unicart, I, repovestite copiilor precum și cărți de colorat” – a specificat preotul Alexandru Croitoru.

”Mulțumim  pe această cale domnului Viorel Medvițchi, director general al Editurii Rovimed House Publishing Bacău, care a donat 40 de cărți pentru copii:

  • 20 de cărți din seria Biblioteca Preșcolarului ,,Învățăm să gândim logic” scrise de Margareta Gîfei și Eugenia Rotaru
  • 20 de cărți din aceeași serie ,,Bunele maniere pentru micii oaspeți” scrise de Margareta Gîfei”.

”Considerând semnificația Anului omagial 2016, dorim să demarăm proiectul ,,Școala de vară” în perioada 11-15 iulie și ,,Hristos în mijlocul nostru” în perioada 1-15 august, în care se va cânta, se vor putea viziona filme duhovnicești și educative, vom vorbi despre evitarea abandonului școlar, despre importanța educației în familie, în școală și în Biserică” – a mai spus părintele paroh.

You may also like...