150 de copii din Parohia Mâlosu au primit daruri de Crăciun

În cadrul proiectului eparhial intitulat „Vrei să fii bun, de Crăciun?” implementat de către Protoieria Bacău, 150 de copii din Parohia Mâlosu, proveniți din familii defavorizate, au simțit bucuria sărbătorii Nașterii Mântuitorului prin primirea acestor daruri.

Această frumoasă activitate a fost posibilă prin implicarea catedrei de Religie a Colegiului Național „Vasile Alecsandri” Bacău, reprezentată de către Prof. Abageru Ina, a Asociației Creștine de Caritate și Ajutor „Ovidenia Bacău 2005”, coordonată de către Pr. Ovidiu Radu și a unor oameni de bine precum Ana Întuneric și Furdu Cristina, care la rândul lor au mobilizat alte zeci de persoane. Această acțiune a constat în primirea scrisorilor elaborate de către cei mici, iar mai apoi, materializarea lor în cele ce au fost cerute de către copii: haine, dulciuri, alimente neperisabile, rechizite, jucării, cărți, ghiozdane sau alte necesități care pot părea banale la prima vedere.

Evenimentul a avut loc în Biserica parohiei Mâlosu, la finalul Sfintei Liturghii din prima zi de Crăciun. Părintele paroh Mera Daniel, slujitor al acestui Sfânt Altar, a mulțumit în numele copiiilor, tuturor celor care s-au implicat și au făcut posibilă această acțiune. (Răzvan Dimitrie Radu – asistent social în cadrul Protoieriei Bacău)

You may also like...