Proiectul „Darul tău de Paște, bucurie-n suflet naște!” a ajuns și la perosoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului Bacău

În cadrul Proiectului social-filantropic al Protoieriei Bacău intitulat „Darul tău de Paște, bucurie-n suflet naște!” și derulat cu prijelul Sfintelor Sărbători Pascale, persoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului Bacău care cu ajutorul părintelui slujitor de la Capela penitenciarului Daniel Mașala au beneficiat de cozonac, ouă roșii și iconițe cu Învierea Domnului Iisus Hristos pentru a putea simți astfel că întotdeauna și mai ales la astfel de momente, cineva își îndreaptă gândul și către sufletele lor urmând cuvântului Mântuitorului care zice: „În temniță am fost și ați venit la Mine” (Matei 25, 36).

Această activitate a fost posibilă prin medierea sectorului social-filantropic al Protoieriei Bacău coordonat de către Pr. Răzvan-Dimitrie Radu și cu implicarea Parohiei Șerbănești cea care a oferit aceste daruri. Părintele paroh Adrian Ghinea a răspuns cu bucurie inițiativei noastre, oferind astfel un mic simbol al acestei sărbători, ca astfel, primitorul să înțeleagă faptul că Dumnezeu este adevăratul filantrop care prin oamenii Săi de bine, vine în ajutorul fiecăruia indiferent de momentul în care omul se află în viața sa.

Acest proiect se desfășoară cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, având ca scop ajutorarea tuturor categoriilor de oameni aflați în diferite nevoi.

Pr. Răzvan-Dimitrie Radu

You may also like...