Activitate caritativă a Parohiei „Izvoarele”, din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în perioada Postului Nașterii Domnului – 2017, în Parohia “Izvoarele”, din Protopopiatul Bacău, la inițiativa părintelui paroh Cloșcă Ciprian, a avut loc o necesară activitate de sprijinire a enoriașilor aflați în condiții mai dificile de trai.

1_2
2_3
3_2

Astfel, s-au distribuit peste 3000 de kilograme de cartofi și diferite produse, 150 de familii beneficiind de ajutorul oferit de parohie. Acțiunea se adaugă misiunii social-filantropice oferită de Parohia Izvoarele, ce are în vedere ajutorarea nevoiașilor, a elevilor și studenților, prin oferirea de alimente, o masă caldă la prânz, ajutoare materiale și financiare, medicamente etc.

De asemenea, Parohia Izvoarele, în duh de solidaritate, cu profundă dragoste frățească, a sprijinit cu diverse cantități de cartofi și alte unități de cult din cadrul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, precum: parohia Todireni din comuna Stănița – Protoieria Roman, prin preotul paroh Nistor Vasile; mănăstirea ”Acoperământul Maicii Domnului” din localitatea Valea Budului, comuna Mărgineni – Bacău; și obștea monahală a Catedralei Arhiepiscopale din Roman.

În decursul anului 2017, parohia Izvoarele, a sprijinit material, după posibilități, în jur de 400 de persoane, pentru a depăși momentele mai grele din viața de zi cu zi.

(pr. Cloșcă Ciprian)

You may also like...