Alături de ucenicii Sfântului Gheorghe, în tinda Raiului

În perioada 19-25 august la Biserica „Sfântul Gheorghe” s-a defăşurat cea de-a treia ediție a Şcolii de Vară „din tinda Raiului” coordonată de Părintele Gheorghe Chirica şi Părintele Ciprian Ignat, alături de doamnele preotese Mihaela Chirica şi Mioara Ignat, la care au participat 80 de copii și tineri. Şcoala de Vară din tinda Raiului a fost despre muncă, implicare şi dăruire. A fost despre cum ar trebui să arate copilăria, a fost despre iubire şi împreună lucrare.

premiere3
autocar
biserica
casa_vladicai
casa_vladicai1
cateheza
colorat
cordun
criminalist
criminalist1
cusut
desene
grup
inghetata
la_masa
manastirea_miclauseni
muzeu
olarit
politie
precista
premiere2
premiere4
prim-ajutor
religie
sah
vivariu

Pe parcursul desfăşurării şcolii de vară copii au participat la ateliere de poveşti, de cusut, de olărit, de pictură, de şah, cateheză, întâlnire cu reprezentanți ai Poliției şi un curs de prim ajutor. În ceade a doua zi, copiii au fost în vizită la Complexul Muzeal „Iulian Antonescu”, Vivariu şi Biserica Precista, cea mai veche biserică din Bacău.
Surpriza acestei şcoli de vară a fost excursia pe traseul Bacău – Castelul Miclăuşeni – Mănăstirea Miclăuşeni – Muzeul Etnografic „Casa Vlădicăi”-Stănița – Biserica „Sfântul Gheorghe” din Cordun, cu inchinare la Icoana „Maicii Domnului Prodromița” – Bacău.
Şcoala de vară s-a încheiat cu participarea la Sfânta Liturghie și împărtășirea copiilor care sâmbătă au fost spovediți, la finalul căreia a avut loc și premierea participanților şi voluntarilor.
Sunt puține cuvinte pentru atât de multe trăiri, pentru oamenii frumoşi pe care i-am cunoscut, dar mai ales pentru modul impresionant în care s-au implicat aceşti oameni minunați! Îl rog pe Bunul Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți şi să le răsplătească osteneala!
Aştept cu drag a patra ediție!♥ (Maria Ungureanu, voluntar-animator)

 

 

You may also like...