Atelier de lucru la Parohia Lazaret

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, la Parohia Ortodoxă Lazaret Bacău, a avut loc sâmbătă, 08 octombrie 2016, între orele 09.30- 21.00, atelierul de lucru ce a avut ca temă „Puterea obișnuinței. Cum se face omul pe sine însuși”, susţinută de Diac. Sorin Adrian Mihalache.

zazaret

La acest atelier au participat membrii Parohiei Lazaret interesați să aprofundeze modul în care omul intervine asupra propriei persoane prin deciziile pe care le ia zilnic și cum acestea îi afectează în mod pozitiv sau negativ parcursul pe calea mântuirii.

Părintele diacon Sorin Adrian Mihalache este licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filozofie al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi. Realizează şi moderează emisiunea „Lumina celui nevăzut” la TV Trinitas și este coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie şi Ştiinţă al Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă“, fiind implicat şi în alte proiecte şi activităţi cu specific interdisciplinar.

You may also like...