Bacăul continuă premierea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, sâmbătă, 20 iunie, a avut loc la Parohia Ortodoxă Lazaret, în parteneriat cu Fundația ”Episcop Melchisedec” Filiala Bacău, premierea elevilor Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Bacău.
20150620_185324
20150620_185341
20150620_185758
20150620_190510
Aflată deja la a doua ediție, această festivitate de premiere a început cu săvârșirea slujbei de mulțumire pentru ajutorul primit de la Dumnezeu de către elevi, în anul școlar care s-a încheiat, după care au urmat discursurile adresate părinților și elevilor din partea preotului paroh Iacobeanu Marius și a d-lui director Antonie Iustin.
A urmat apoi înmânarea premiilor și a darurilor pregătite pentru cei 70 de elevi din clasele V-VIII care au obținut rezultate deosebite la învățătură. Pe lângă cartea ziditoare de suflet pe care fiecare elev a primit-o, au fost oferite și o serie de articole de sport pentru desfășurarea de activități de recreere pe perioada vacanței.
Această festivitate face parte din cadrul colaborărilor permanente pe care Parohia Ortodoxă Lazaret și Fundația ”Episcop Melchisedec” Filiala Bacău le derulează împreună cu Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din municipiul Bacău. Amintim aici o serie de programe catehetice și culturale desfășurate în anul școlar care s-a încheiat, printre care ”Hristos, prietenul meu cel mai bun”, simpozionul omagial județean ”Sfinții Martiri Brâncoveni – martori și mărturisitori” precum și alte proiecte prin intermediul cărora se urmărește formarea sufletească a acestor mici creștini.

You may also like...