Binecuvântare arhierească pentru cei aflați în dificultate

Luni, 28 martie Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului s-a întâlnit cu beneficiarii Cantinei sociale din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, pentru a le asculta nevoile, a binecuvânta masa și a oferi un pachet de alimente pentru fiecare dintre ei, în valoare de 55 lei.

canti
cantin
cantina
cantina_sf_gheorghe
cantinaa
cantinaaa
img_3570

Luni, 28 martie, beneficiarii Cantinei sociale din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim. Prezent în mijlocul lor, ierarhul a adresat un cuvânt de mângâiere pentru fiecare dintre ei încercând să le înțeleagă neajunsurile și greutățile. În cuvântul de învățătură rostit cu această ocazie, Înaltpreasfințitul a remarcat eforturile pe care Centrul eparhial le depune în menținerea serviciilor sociale oferite prin intermediul fundațiilor și unităților de cult din cuprinsul eparhiei, pentru a răspunde tuturor nevoilor celor aflați în dificultate, și a subliniat faptul că fără rugăciune, smerenie și dragoste față de aproapele, orice activitate social-filantropică este în zadar.
Răspunzând mereu cu generozitate nevoilor Fundației „Episcop Melchisedec”, Pr. Vasile Strat, paroh al Parohiei „Sfântul Mucenic Dimitrie” din Roman, a primit mulțumirile conducerii acestei instituții pentru ajutorul constant pe care-l oferă beneficiarilor acesteia.

You may also like...