Binecuvântare pentru activităţi cu tinerii la biserica din cartierul Şerbăneşti, Bacău

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim va binecuvânta începutul activității Centrului educațional-catehetic ”Didascalos” care va funcționa începând cu anul școlar 2015-2016, la Biserica „Pogorârea Duhului Sfânt”, Cartierul Şerbăneşti, Bacău.

 _maf7232

Evenimentul va avea loc miercuri -2 septembrie 2015, după ce, începând cu orele 17.00, Înaltpreasfinția Sa va oficia aici slujba Sfântului Maslu, împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi. Centrul Educațional de la Șerbănești va deservi elevii cu posibilități materiale și financiare reduse din acest cartier, oferindu-le acestora posibilitatea de a studia și a se pregăti pentru examenele ce vor fi susținute la finele claselor a VIII-a și a XII-a.

”Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop va fi prezent la Centrul educațional-catehetic ”Didascalos” unde vor funcționa un atelier de pictură și un cabinet de informatică. De asemenea, alături de profesori voluntari de la școlile și liceele băcăuane se vor desfășura ore de pregătire pentru elevii fără posibilități financiare, a explicat preotul Adrian Ghinea, parohul bisericii ”Sf. Voievozi” din Șerbănești.

You may also like...