Cadouri de Crăciun oferite în Parohiile Fântânele și Șerbești

În cadrul proiectului eparhial intitulat „Vrei sa fii bun de Crăciun?”, cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Ioachim la Parohia Sfinții Voievozi, Fântânele din comuna Hemeiuș, 14 copii au primit daruri de la elevii Colegiului Național „Ferdinand I”, clasele X A și X B, aceștia împlinind dorințele din scrisorile adresate Moșului.

Tot acești elevi au mai oferit daruri și la un număr de 6 copii din Parohia Șerbești, comuna Săucești, la fel, împlinindu-le dorințele din scrisori. De asemenea, elevii de la clasa  VIII B și elevii de la clasa X C au sprijinit 2 familii defavorizate: una din satul Fântânele, și una din satul Fulgeriș, comuna Pancesti, oferindu-le haine, jucării, dulciuri și alimente de baza necesare pentru masa de Crăciun.

Clasa XII F a oferit mici daruri constând în dulciuri și fructe la un număr de 40 de vârstnici din cadrul Căminului Rezidențial „Acoperământul Maicii Domnului” din Șerbănești.
La fel ca si anul trecut, parohia Făntănele, prin grija părintelui paroh Neacșu Bogdan a oferit 70 de pachete vârstnicilor din parohie care au conținut: 1 kg zahăr, 1kg făină, 1 kg orez, 1l ulei, 3 portocale, o prăjitură, bomboane de pom, 1 ciocolată, și 1 croissant. (Pr. Bogdan Neacșu)

 

 

You may also like...