Colegiile Naționale „Gheorghe Vrănceanu” și „Ferdinand I” din Bacău, au dăruit în Parohia Burdusaci 45 de cadouri de Crăciun

„Vrei să fii bun de Crăciun?” Sub acest îndemn, Protoieria Bacău a implementat proiectul eparhial prin care copiii din parohiile rurale adresează o modestă scrisoare lui Moș Crăciun, iar profesorii și elevii unităților de învățământ din Bacău, răspund acestora dimpreună cu părinții lor.

Cu bucurie și entuziasm au răspuns îndemnului și elevii Colegiilor Naționale „Gheorghe Vrănceanu” și „Ferdinand I” din Bacău, aflați sub coordonarea și ocrotirea Prof. Gavriliu Veronica (Colegiul Național „Gheorghe Vrânceanu”) și Prof. Gabriela Ciuche (Colegiul Național „Ferdinand I”). Darurile lor, pregătite cu atâta entuziasm și bucurie au ajuns în Parohia Burdusaci, acolo unde copiii îl așteptau cu sufletul la gură pe Moș Crăciun. Părintele paroh Cecală Ionel, a împărțit darurile după terminarea Sfintei Liturghii.

La final, cei mici au cântat câteva colinde care au împodobit și mai frumos evenimentul deja încărcat de emoție. Tot la final, părintele, a ținut un cuvânt de mulțumire în care a evidențiat bunătatea și inima curată a tuturor celor care au dorit să fie părtași ai acestui frumos eveniment. (Răzvan Dimitrie Radu – asistent social Protoieria Bacău)

 

You may also like...