Campanie de strângere de fonuri pentru copiii din Chiticeni

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, în parohia ,,Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din satul Chiticeni, comuna Secuieni, părintele paroh Alexandru Croitoru împreună cu membrii consiliului parohial au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a face bucurii de Paşte copiilor din localitate.

dav
sdr
dav
IMG-20190419-WA0110

Astfel, vineri 19 aprilie 2019, s-au săvârşit: slujba Aghiesmei mici, Taina Sfântului Maslu şi rugăciuni de dezlegare. La final, credincioşii prezenţi, împreună cu invitaţii părintelui, au putut dona câte ceva, pentru cei 20-30 de copii beneficiari ai proiectului. Cuvântul de învăţătură din încheiere a fost susţinut de părintele Iulian Adam de la Holt iar părintele paroh Alexandru a mulţumit tuturor, şi a promis că suma ce s-a colectat, va fi rotunjită prin diverse alte sponsorizări, şi se va preface în surprize şi bucurii pentru toţi copiii filiei Chiticeni, parohia Fundeni.

Toţi creştinii au fost poftiţi apoi, prin bunăvoinţa părintelui, la o agapă a bucuriei creştine, la aşezământul social din curtea bisericii.

(Pr. Alexandru Croitoru)

You may also like...