Cei mai buni elevi băcăuani vor fi premiați de IPS Arhiepiscop Ioachim

Joi, 18 iunie, ora 10.00, Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Ioachim îi va premia pe cei mai buni elevi din județul Bacău, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Biserica ”Sf. Împărați” din municipiul Bacău.

sfintii_imparati_bacau
lasati_copiii_roman_1
a6
amein9
maf_5620
maf_5598
maf_5594
maf_5101
maf_5075
maf_5062
dscn4687
dsc_0582
2_2
maf_4762
maf_4779
maf_4748
maf_4742
maf_4687
maf_4584
20327_p191hscih1snb4509v517av1n3ka
Proiectul “Lăsați copiii să vină la mine” are drept scop susținerea elevilor merituoși, dar și a celor nevoiași

Evenimentul va fi precedat de o slujbă de mulțumire și de binecuvântare a tinerilor, ce va fi oficiată de către IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim în Biserica “Sfinții Împărați” din Bacău. În continuare va avea loc festivitatea de premiere a șefilor de promoție din cele 44 de instituții de învățământ preuniversitar și a participanților la etapa naționala a concursurilor din curriculum disciplinei Religie. Ierarhul va oferi distincții și premii celor care reprezintă excelența în învățământul băcăuan.

La eveniment au fost invitați să participe, alături de elevii premianți, directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bacău, reprezentanți ai autorităților județene și locale, părinți și dascăli implicați în realizarea procesului instructiv-educativ.

Întâlnirea Înaltpreasfinției Sale cu elita tinerei generații se înscrie în seria activităților pe care Eparhia Romanului și Bacăului le derulează cu scopul de a susține și promova adevăratele valori cultural-educative, activități desfășurate în cadrul proiectului “Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți…”, care debutează la fiecare început de an școlar, cu binecuvântarea elevilor și cadrelor didactice. Proiectul “Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți”, desfășurat cu binecuvântarea și implicarea directă a IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, a debutat în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului în luna septembrie a anului 2013 având drept scop susținerea elevilor merituoși, dar și a celor nevoiași, alături de afirmarea sprijinului acordat formatorilor implicați în educarea tinerilor în spiritul valorilor tradiționale, pregătindu-i spre a răspunde cerințelor societății contemporane.

 

You may also like...