Cerc pastoral în Parohia Izvoarele din Protopopiatul Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, marți, 19 aprilie a.c., de la ora 18.00, la Parohia Izvoarele, din Protoieria Bacău, a avut loc întrunirea Cercului pastoral ”Pr. Prof. Dr. Dumitru Fecioru”.

1_7
2_6
4_3
7_1

La invitația preotului paroh Ciprian Cloșcă, membrii Cercului pastoral ”Pr. Prof. Dr. Dumitru Fecioru” s-au reunit pentru a oficia Taina Sfântului Maslu pentru un tânăr în vârstă de 18 ani, aflat în grea suferință, datorită bolii care i-a afectat rinichii, fiind nevoit să efectueze săptămânal trei ședințe de dializă.
Cu acest prilej enoriașii prezenți au colectat bani și produse care au fost donate persoanei în cauză prin proces verbal. De asemenea, tânărul respectiv a primit din fondurile proprii ale parohiei, dar și cu participarea preoților parohiei, un ajutor substanțial, menit să asigure medicația necesară.

Pr. Constantin Abageru, coordonatorul cercului pastoral, a mulțumit gazdelor, preoților și tuturor participanților, pentru sprijinul acordat tânărului menționat.

Părintele paroh Ciprian Cloșcă, în cuvântul de final, a mulțumit Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim pentru inițierea acestui proiect de anvergură eparhial-socială, prin care slujitorii sfintelor altare au fost dinamizați și mai mult, dimpreună cu credincioșii, spre ajutorarea celor aflați în suferință.

(Pr. Ciprian Cloșcă)


You may also like...