Cerc Pastoral la Parohia Secuieni, Protopopiatul Bacău

Cu binecuvântarea Ȋnaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, în Parohia ,,Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Secuieni, Protopopiatul Bacău, s-a desfăşurat în data de 23 iulie 2020 activitatea anuală de cerc pastoral sub coordonarea părintelui protopop Costică Busuioc.

Preoţii invitaţi, precum şi părinţii cercului pastoral nr. 2 ,,Sfânta Cuvioasa Parascheva” al Protopopiatului Bacău au slujit Sfânta Liturghie în exteriorul locaşului de cult, în prezenţa numeroasă a credincioşilor parohiei, precum şi a măicuţelor de la Mănăstirea Ciolpani. În cadrul slujbei, la momentul cuvenit, a fost pomenită şi răposata doamna Teodosiu Cornelia, fiică a parohiei Secuieni.

Părintele protoiereu a subliniat, în cuvântul de învăţătură de la finalul slujbei, valoarea credinţei şi importanţa păstrării ei în timpurile acestea greu încercate şi a vorbit despre roadele educaţiei creştine acordate de părinţi copiilor, educaţie ce trebuie să fie în duhul fricii de Dumnezeu şi al respectului faţă de semeni.

La final, părintele paroh Sandu Traian  a mulţumit tuturor pentru participare şi pentru dragoste şi a invitat pe cei prezenţi la o agapă a comuniunii creştine.

(Pr. Traian Sandu)

You may also like...