Cerc pastoral la Parohia Valea Mare

Cu binecuvântarea Ȋnaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, la Parohia Valea Mare, Protopopiatul Bacău, s-a desfăşurat în data de 22 iunie activitatea anuală de cerc pastoral sub coordonarea părintelui protopop Costică Busuioc.

PAstfel, începând cu  orele 17,00 s-a oficiat slujba de sfinţire a apei, (Aghiasma mică) urmată de Taina Sfântului Maslu şi rugăciunile speciale de mulţumire, oficiate de un sobor de 7 preoţi sub protia părintelui protoiereu. În cuvântul de învăţătură de la final, părintele protopop a transmis enoriaşilor parohiei şi invitaţilor binecuvântarea Chiriarhului locului, a vorbit despre post, rugăciune şi despre faptele bune, în contextul perioadei de pregătire duhovnicească în care ne aflăm, Postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel.

La final, părinţii cercului pastoral nr.2 ,,Sf. Cuv. Parascheva” în frunte cu părintele protoiereu au oferit doamnei preotese Claudia Diaconu un buchet de flori cu prilejul zilei de naştere, iar părintele paroh Stefan Diaconu a mulţumit tuturor şi a invitat pe toţi cei prezenţi la o agapă a comuniunii creştine.

(Pr. Iulian Adam)

You may also like...