Cercul metodic Bacău Nord s-a întrunit la Biserica „Sfânta Treime” din filia Pădureni a Parohiei Negri

A 3-a întalnire a cercului metodic al profesorilor de Religie Ortodoxă Bacău Nord a avut loc la Biserica Sfânta Treime din Satul Pădureni. Din acest cerc fac parte mai multe școli din Municipiul Bacău dar și din comunele din zona de Nord a județului Bacău.

Întâlnirea a debutat cu o lecție demonstrativă unde a fost prezentată săvârșirea proscomidiei în fața elevilor și a cadrelor didactice prezente la activitate, de către părintele Dăscălașu Vlăduț paroh al Parohiei Negri și profesor de religie la Școala Gimnazială Secuieni și Școala Gimnazială „Vasile Borcea” Berești-Bistrița. Părintele Vlăduț a punctat importanța participării noastre la Sfânta Liturghie dar și pomenirea la Proscomidie. În continuare, domnul profesor Poienaru Vasile a susținut referatul cu titlul „Rolul modelelor în educație. Dinamica relației profesor-elev în cadrul educației religioase ”.

Activitatea a fost continuată apoi în casa praznicală unde doamna Manuela Neculce a mulțumit și a felicitat pe cei implicați în această activitate și s-au purtat discuții pe seama celor întâmplate la această activitate.

 Pr. Dăscălașu Vlăduț

You may also like...