Conferinţă de presă dedicată Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea

În perioada 1 – 4 septembrie 2016, la Bucureşti, va avea loc Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, eveniment cu participare naţională şi internaţională, organizat cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de Arhiepiscopia Bucureştilor, în colaborare cu Patriarhia Română.

06-3

În contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox, această întâlnire reprezintă o încununare a evenimentelor dedicate tinerilor și organizate în anul 2016 pe cuprinsul Patriarhiei Române.

La acest eveniment vor participa 2500 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani din toate eparhiile Patriarhiei Române, precum şi reprezentanţi ai unor Biserici Ortodoxe surori.

În vederea prezentării detaliate a programului acestui important eveniment şi a tematicii Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea, vă invităm în ziua de marţi, 30 august 2016, ora 12.00,  la conferinţa de presă organizată în SalaEuropa Christiana din Palatul Patriarhiei.

Biroul de Presă al Patriarhiei Române

Întâlnirea Tinerilor Ortodocşi din toată lumea are un imn interpretat de artistul  Mihai Georgescu, împreună cu Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române.

http://basilica.ro/wp-content/uploads/2016/08/DESCHIDE-final.mp3?_=1
Versuri

Zâmbeşte, orice ar fi
Mâine e o nouă zi
Crede şi nu uita
Hristos te va lumina

O viaţă, doar una ai
Învaţă când primeşti să dai
Iartă şi nu uita
Hristos te va ierta

Refren:

Deschide-ţi acum inima
Ridică numai privirea
De sus de undeva
Vine toată iubirea

Lupta între bine şi rău
Vorbeşte cu sufletul tău
Trăieşte cu Dumnezeu
El va fi cu tine mereu

Refren:

Deschide-ţi acum inima
Ridică numai privirea
De sus de undeva
Vine toată iubirea

 

You may also like...