Conferinţa „Provocările secularismului, crizele senectuţii şi identitatea românească în An Centenar” la biserica „Sf. Gheorghe” Bacău

În atmosfera de trăire duhovnicească a Postului Nașterii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, Parohia „Sfântul Gheorghe” din Bacău, dorind să aducă o bucurie în plus pentru băcăuanii din sudul oraşului, a invitat pe domnul Prof. Univ. Dr. Nicu Gavriluță împreună cu Părintele Ilarion Mâță, pentru a susţine în ziua de vineri, 07 decembrie 2018, începând cu ora 17.00, conferința cu tema „Provocările secularismului, crizele senectuţii şi identitatea românească în An Centenar”.

Domnul Prof. Univ. Dr. Nicu Gavriluță este Decan al Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Al. I. Cuza” Iași, publicist, sociolog și un fin cunoscător al spiritualității ortodoxe, precum și al istoriei religiilor lumii, iar părintele Ilarion Mâță este președinte al Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare – Hârja” și inspector eparhial al departamentului Social-filantropic din cadrul Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului.

Vă aşteptăm cu drag!

You may also like...