Copiii din parohiile Valea Hogei și Șerbești au primit 140 de cadouri din partea elevilor Colegiului „N.V. Karpen” Bacău

Părinți, elevi și cadre didactice, coordonați de către Prof. Floarea Bandraburu de la catedra de religie a Colegiului Tehnic de Comunicații „Nicolae Vasilescu-Karpen” Bacău, au răspuns cu căldură și bucurie invitației din cadrul proiectului eparhial „Vrei să fii bun, de Crăciun?” implementat de către Protoieria Bacău.

Acest demers a avut ca temei scrisorile copiilor din parohiile Valea Hogei și Șerbești adresate lui Moș Crăciun, care mai apoi, prin intermediul profesorilor şi elevilor Colegiului „N.V. Karpen” au putut fi materializate în 140 de cadouri: haine, jucării, dulciuri, alimente, rechizite, cărți, ghiozdane, încălțăminte, etc.

Darurile pregătite frumos de către elevi, părinți sau profesori au fost oferite copiilor în bisericile parohiilor Valea Hogei și Șerbești la finalul Sfintei Liturghii din prima zi de Crăciun. Osteneala și truda binefăcătorilor a primit răsplat atunci când chipurile celor mici radiau de bucurie la primirea cadourilor, pentru cei mai mulți dintre ei fiind prima dată când au primit un dar de Crăciun.

Părintele Dorin Mitrea (Valea Hogei) și părintele Răzvan Lăcătuș (Șerbești) au mulțumit tuturor celor implicați, profesori, elevi și părinți pentru implicarea deosebită cu care au răspuns acestei inițiative, cât și pentru fericirea pe care au reușit să o aștearnă pe chipurile copiilor care așteptau cu sufletul la gură deschiderea darurilor. (Răzvan Dimitrie Radu – asistent social Protoieria Bacău)

You may also like...