Corul Evloghia și corul de copii al parohiei Irești în concert extraordinar la Bacău

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, corul bizantin misionar EVLOGHIA al Patriarhiei Române, dirijat de preot Marius Militaru, și corul de copii al parohiei Irești, Vrancea, vor susține ”Concertul de Crăciun” organizat de Protopopiatul Bacău, duminică – 8 decembrie a.c., în sala de spectacole a Teatrului de Vară ”Radu Beligan” din Bacău, începând cu orele 17.

Având înalta binecuvântare a  Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, ce este oferită an de an cu acest prilej publicului băcăuan, evenimentul, organizat de Protopopiatul Bacău, aduce vestea sărbătorilor de iarnă prin cântece interpretate într-o atmosferă spirituală de excepție, între invitați fiind Corul bizantin misionar al Patriarhiei Române, Corul de Copii al Parohiei Ireşti şi actorul Dan Puric.

Intrarea de va face pe bază de invitație individuală, începând cu orele 16.30, urmând ca evenimentul propriu zis să înceapă la orele 17.00 (ca în fiecare an, invitațiile sunt oferite prin parohiile Protopopiatului Bacău și la sediul din strada 9 mai nr. 48, în curtea bisericii Precista).

Vă așteptăm cu bucurie duhovnicească!

You may also like...