Crăciun cu daruri pentru copiii din parohia Mărăști

În a doua zi a Crăciunului copiii din parohia Mărăști, Protopopiatul Bacău, au dat glas bucuriei Nașterii Domnului, prin colindele tradiționale românești cântate cu emoție în biserica satului. Glasurile celor 120 de copii au răsunat în bisericuța veche, înălțând bucuria lor către ceruri și aducând liniște sfântă în sufletele celor aflați lângă ei.

Copiii – împreună cu părinții lor și în prezența oficialităților locale, au participat mai întâi la Sfânta Liturghie, pentru ca mai apoi să aducă și să cânte colindul sfânt și bun în comunitatea păstorită de către părintele Avram Ionuț. La eveniment, ca reprezentat al școlii, a fost prezentă doamna profesoara Arinton Cristina, îndrumătoare a copiilor.

Părintele paroh Avram Ionuț a scos în evidență importanța și frumusețea colindelor românești autentice, subliniind mai ales rolul copiilor și al tinerei generații în păstrarea tradițiilor românești. Cei 120 de copii l-au colindat pe Moș Crăciun și, încheind cu frumoasa urare ca “nașterea lui Hristos să vă fie de folos!”, micii colindători au primit cadoul mult așteptat.

Parohia Mărăști 1
Parohia Mărăști 2
Parohia Mărăști 3
Parohia Mărăști 4
Parohia Mărăști 5
Parohia Mărăști 6

 

 

You may also like...