Credincioşii parohiei Măgura II şi-au cinstit ocrotitorul

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, luni, 8 mai 2017, credincioşii parohiei Măgura II şi-au cinstit ocrotitorul – Sfântul Apostol şi Evanghelist Ioan Teologul.

unnamed (1)
FOTO-2
FOTO-3
FOTO-4
FOTO-5
FOTO-6
FOTO

La invitaţia părintelui paroh Grigoraş Radu Florin, părintele protopop Costică Busuioc a fost însoţit în slujire de un sobor de 24 preoţi, membri ai cercului pastoral dar şi apropiaţi ai părintelui paroh.

A fost prima slujbă a hramului oficiată în biserica nouă (biserica mare), închinată Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan. Cuvântul de învăţătură rostit de părintele protopop, deosebit de frumos, de viu, de pătrunzător, argumentat biblic şi patristic, a însufleţit inimile celor prezenţi în număr foarte mare pentru o zi a începutului de săptămână.

La final, părintele Grigoraş Radu a mulţumit tuturor celor prezenţi, autorităţi centrale şi locale, consiliului şi comitetului parohial, tuturor celor ce sunt alături zi de zi de comunitatea euharistică şi eclezială din Măgura, medici, profesori, oameni angajaţi permanent în împlinirea binelui, fără de care nu ar exista nici „Centrul de Copii”, nici toate acţiunile sociale şi culturale în care este implicată Parohia.

You may also like...