Cursuri pentru obţinerea gradelor profesionale de definitivat şi grad II în preoţie, la Miclăuşeni

În perioada 19-31 octombrie 2014, Mitropolia Moldovei şi Bucovinei, prin Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae“ din Iaşi şi Centrul de formare şi inovare „Varlaam Mitropolitul“, organizează cursuri pentru obţinerea gradelor profesionale de definitivat şi grad II în preoţie.

cursuri_grade_preotie_miclauseni_tudorel_rusu_5

Cu binecuvântarea Preasfinţitului Ioachim Băcăuanul, şi preoţii din Arhiepiscopia Romanului şi Bacăului  vor putea urma aceste cursuri ce se vor desfăşura la Centrul cultural-pastoral „Sfântul Ilie“ de la Mănăstirea Miclăuşeni, judeţul Iaşi, după un format similar cu cel din anul 2013, care presupune cursuri practice, ateliere de formare, sesiuni de facilitare a conţinutului şi alte modalităţi pedagogice menite să crească gradul de atractivitate a acestor cursuri.

Înscrierea candidaţilor se face prin protopopiate la Centrul eparhial de care aparţin, în perioada 15-30 septembrie 2014.   Totodată, se fac înscrieri, în aceeaşi perioadă, şi pentru candidaţii care doresc să susţină colocviul de admitere în vederea obţinerii gradului I în preoţie. Colocviul va avea loc la o dată care va fi anunţată ulterior.

Mai multe informaţii pot fi obţinute la numărul de telefon 0727.377.300 sau 0722.260.888 şi pe site-ul mmb.ro.

Tematica pentru definitivat şi grad II

You may also like...