Dăruim din suflet. Dăruiesti, bucurie primeşti!

Luni – 14 Decembrie 2015, cu înalta binecuvântare a Arhipăstorului Romanului şi Bacăului, Înaltpreasfințitul Părintele nostru Ioachim, copiii Centrului de zi ,,Sfântul Arhanghel Rafail” din satul Holt, comuna Letea Veche, au trăit şi anul acesta momente de bucurie intensă în preajma sărbătorilor de Crăciun: au primit daruri alese cu drag şi căldură de oameni cu suflet mare.

WP_20151211_001
WP_20151211_024
WP_20151211_014
WP_20151211_006
WP_20151211_003
WP_20151211_011

Centrul de zi din parohia Holt a desfăşurat şi în iarna aceasta, în apropierea sărbătorilor de Crăciun, un proiect de parteneriat cu Grădiniţa ,,Rază de Soare” din Bacău. Titlul proiectului a fost ,,Dăruim din suflet. Dăruieşti, bucurie primeşti!” finalitatea acestui parteneriat constând în ”bucuria citită pe chipurile celor mai mici dintre noi, care ştiu să primească, în cel mai sincer mod, răsplata mult aşteptată de la Moşul cel Bun”, a precizat parohul de la Holt, părintele  Adam Iulian.

,,În cadrul proiectului, părinţii copiilor înscrişi la grădiniţa noastră au putut dona daruri sub forma unor jucării, cărţi, rechizite şi dulciuri, pe care noi le-am oferit apoi Centrului de zi pentru copii ,,Sf. Arhanghel Rafail”, din Holt, dar şi Fundaţiei Episcop Melchisedec, filiala Bacău, spre bucuria celor mici” , a subliniat doamna Mănăilă Florentina, profesor coordonator al Grădiniţei ,,Rază de Soare”, Bacău.

,,Pentru aproape toţi aceşti copii defavorizaţi social, momentele venirii Moşului sunt doar aici, la Centrul de zi şi la Biserică, în ziua de Crăciun, ceea ce face ca fericirea de a vedea că nu sunt uitaţi să fie trăită mult mai intens. Dumnezeu să le dăruiască sănătate celor care au oferit aceste bucurii pentru cei mici şi să le răsplătească bunătatea de suflet! Nu uităm să mulţumim conducerii şi colectivului de profesori educatori al Grădiniţei Rază de Soare, din Bacău”, a ținut să precizeze părintele Adam Iulian.

You may also like...