Daruri de Paşte pentru copiii Centrului de zi ,,Sfântul Arhanghel Rafail” Holt

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, la parohia ,,Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” Holt,  funcţionează din anul 2012 un Aşezământ social sub aripa ocrotitoare a Bisericii, un Centru de zi pentru copiii defavorizaţi, care zilnic primesc masă caldă, sprijin educaţional, medical şi psihologic.

dav
dav
sdr
sdr
sdr
sdr
dav
dav
dav
dig
dav
sdr

Anul acesta, înaintea sosirii Sfintelor sărbători de Paşte, copiii au avut bucuria de a primi daruri (jucării, alimente, dulciuri, haine şi rechizite), din partea preşcolarilor de la ,,Grădiniţa Rază de Soare”, structură a Școlii Gimnaziale ,,Mihai Drăgan” Bacău. La finalul activităţii, copiii, invitaţi aici de doamnele lor educatoare, au primit câte un balon colorat, în semn de recunoştinţă pentru gestul lor frumos.

,,Suntem implicaţi în acest proiect de parteneriat cu grădiniţa <<Rază de Soare>> Bacău de mai bine de cinci ani, iar acţiunile culturale şi sociale sunt deja bine conturate la nivelul comunităţii noastre de la Holt. Mulţumim foarte mult doamnei director Mănăilă Florentina şi doamnelor educatoare pentru că au organizat şi anul acesta o campanie de donare, gândindu-se la bucuria din sufletele copiilor din Centrul nostru de zi. Mulţumim totodată şi părinţilor care au participat cu entuziasm şi dăruire la această activitate desfăşurată în cadrul proiectului <<Școala altfel>>. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să dăruiască linişte sufletească şi bucurie de Sfintele Sărbători ale Ȋnvierii Domnului Hristos tuturor celor care au dăruit din suflet semenilor” , a precizat părintele Iulian Adam, preot paroh la Biserica Holt şi coordonatorul activităţilor Centrului de zi din parohia Holt.

(Pr. Iulian Adam)

You may also like...