Daruri din partea Protoieriei la maternitatea din Bacău

Luna Martie sau luna pentru viață este caracterizată de numeroase activități care își propun celebrarea vieții, a copiilor, dar și a mamelor creștine, ca model de femei virtuoase ce își cresc pruncii în tradiția bisericii noastre.

Astfel, în data de 8 martie, secția de maternitate a Spitalului Municipal Bacău a primit vizita Pr. Abageru Constantin, Pr. Adrian Alexandrescu (Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”) Pr. Dan Rusu (capela Spitalului Municipal Bacău) și a domnului Răzvan Radu (asistent social al Protoieriei Bacău și reprezentant al Asociației Ovidenia). Activitatea aceasta a însemnat pentru preoții implicați un mod smerit de a-și manifesta aprecierea față de personalul medical și tinerele mame. 

Cu prilejul acestei vizite, Protoieria Bacău, Parohia „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, și Asociația Ovidenia, au oferit personalului medical și tinerelor mame, măști de protecție, scutece pentru nou-născuți, șervețele umede, flori și mai multe exemplare din cartea „Prinos de recunoștință femeii creștine” scrisă de către Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

Răzvan Radu – Asistent Social Protoieria Bacău

   

   „Îmi vine-n gând, o, sfântă mamă,

    Cum Maica Domnului în Raiul cel de sus,

    Ți-a dat să torci din lână de țurcană,

     Spre a reface Cămașa lui Iisus.”

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim

 

You may also like...