Dialog duhovnicesc în cadrul Proiectului Naţional Catehetic la Biserica „Precista” Bacău

Duminică, 21 februarie 2021, la începutul Triodului, perioadă specială din cursul anului bisericesc care durează zece săptămâni și care ne pregătește pentru Slăvitul Praznic al Învierii Domnului, s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, o nouă activitate cu Grupul catehetic al parohiei „Precista” din Bacău.

„Despre prietenie” a fost tema aleasă și despre ea a vorbit Pr. Prof. Adrian Bârdan, care a reușit să stârnească interesul tinerilor, preocupați de acest subiect atât de important. Din punct de vedere creștin, prietenia cu oamenii buni este un dar de la Dumnezeu, care aduce bucurie în viața omului și de aceea pentru a sublinia acest lucru s-au dat exemple biblice și citate din Sfinţii Părinți.

Materialele atractive prezentate au fost bine structurate și au constituit un punct de plecare pentru dialogul constructiv care a urmat și în urma căruia tinerii plini de entuziasm au găsit răspunsurile la întrebările şi frământările lor.

La final, părintele paroh Mihail Tomozei a anunțat activitățile care vor urma și a mulțumit celor prezenţi, aceștia fiind răsplătiți cu dulciuri și alte daruri.

(Pr. M.T.)

You may also like...