Dialog duhovnicesc, la Capela ”Sf. Ap. Andrei” din Arena Mall Bacău

Luni, 4 aprilie, tinerii băcăuani au participat la o seară duhovnicească la Capela ”Sfântul Apostol Andrei” din incinta Arena Mall Bacău.

_maf7922
_maf7922_0
_maf7937
_maf7940
_maf7943
_maf7946
_maf7957
_maf7963

În contextul serbării Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox, cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, luni, 4 aprilie, a fost organizată  o seară duhovnicească sub auspiciile Capelei ”Sfântul Apostol Andrei” din incinta Arena Mall Bacău. La invitația A.S.C.O.R. Filiala Bacău a răspuns părintele arhimandrit Andrei Ioniță, mare eclesiarh al Catedralei Arhiepiscopale din Roman, care a susținut o conferință cu tema „Provocările lumii contemporane și tinerii”.

”Întâlnirea noastră a debutat cu citirea acatistului Sfântului Apostol Andrei, după care au fost rostite rugăciuni de mulțumire și de binecuvântare către Dumnezeu pentru darurile revărsate asupra credincioșilor. La momentul de comuniune întru Hristos au fost prezenți preoții slujitori de la Catedrala Arhiepiscopală din Roman, părinți din cadrul protopopiatelor Roman și Bacău, dar și profesori de la Liceul Teologic „Episcop  Melchisedec” din Roman. Acestora li s-au adăugat elevi seminariști, tineri din asociatia studenților ortodocși și credincioși care au dorit să se bucure împreună de acest popas duhovnicesc, urcuș spre Invierea lui Hristos”, a declarat preotul Marian Gliga de la Capela ”Sf. Ap. Andrei”. Această seară de rugăciune face parte din șirul întâlnirilor cu tinerii în spațiul sacru din Arena Mall, pe parcursul acestui An omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox.

Preot Marian Gliga – Capela Sfântul Apostol Andrei – Arena Mall Bacau

You may also like...