„Din inimă, pentru inimă!” la parohia „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Bacău

Pentru că la Parohia Ortodoxă „Sfinţii Apostoli Petru și Pavel” din Bacău prețuim viața, indiferent de vârsta ei, sâmbătă, 26 martie 2022, seniorii parohiei au putut participa la activitatea „Din inimă, pentru inimă”, special dedicată acestora.

Participanții la activitățile Centrului de socializare a persoanelor vârstnice din cadrul parohiei au aflat ca doamna doctor Flavia Corciovă, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Iași le va acorda acestora consultații gratuite.

Astfel, în incinta Centrului a fost amenajat un loc special pentru consultații unde seniorii au putut discuta în liniște cu doamna doctor, au fost consultați, li s-a măsurat tensiunea și li s-a făcut electrocardiograma, iar la final au primit, după caz, recomandări.

Mulțumim pe această cale doamnei doctor Flavia Corciovă pentru dragostea cu care a venit în întâmpinarea dorințelor seniorilor parohiei, pentru răbdarea, blândețea și bucuria pe care le-a manifestat în relația cu ei.

Carla-Livia Pișcu 

You may also like...