Etapa mitropolitană a concursului ”Lăudați pe Domnul”

În această seară, în contextul sărbătorilor prilejuite de serbarea Sfintei Cuvioase Parascheva, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul a fost prezent la Catedrala Mitropolitană din Iași unde s-a desfășurat etapa mitropolitană a concursului ”Lăudați pe Domnul”, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

În această seară, în contextul sărbătorilor prilejuite de serbarea Sfintei Cuvioase Parascheva, Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul a fost prezent la Catedrala din Iași unde s-a desfășurat etapa mitropolitană a concursului ”Lăudați pe Domnul”. Cu acest prilej, Preasfinția Sa, autor a numeroase acatiste și slujbe închinate sfinților români, a ținut și un cuvânt de învățătură, felicitându-i pe toți participanții.

La ediția din acest an, Eparhia Romanului și Bacăului a fost reprezentată de corala ”Filomelos” din Onești, dirijată de Paula Cautiș. Câștigător al acestei ediții a fost corul ”Nectarios” de la parohia ”Sfântul Nectarie” din Iași, care va reprezenta Mitropolia Moldovei la faza patriarhală a acestui concurs.

You may also like...