Excursie de o zi pentru copiii din Holt

Cu ajutorul lui Dumnezeu, în cea de-a treia zi a taberei de vară de la Parohia Holt, copiii participanţi au ieşit puţin din cotidian şi din rutina zilnică, printr-o mica excursie la pădure. Au plecat aşadar, cu microbuzul şcolar un număr de 73 de copii. Aceştia au fost împărţiţi în 4 grupe : Vulturii, Tigrii, Lupii şi Şoimii. În felul acesta s-a reuşit a se organiza un mini-campionat de fotbal, unul de volei cu pătura, jocuri pe grupe şi concursuri.

DSC_1774
DSC_1679
DSC_1671
DSC_1663
DSC_1658
DSC_1645
DSC_1620
DSC_1596
DSC_1591
DSC_1574
DSC_1543
DSC_1536
DSC_1519

,,Timpul a zburat fără să ne dăm seama!” au spus la unison copiii. Şi, într-adevăr, ar fi fost nevoie de o zi cu mult mai lungă pentru ca distracţia şi voia bună să reuşească a-i obosi pe cei mici. La orele amiezii s-a servit o masa caldă preparată acolo prin purtarea de grijă a unor enoriaşe din Comitetul parohial. Apoi s-a făcut o plimbare prin pădure, s-a cântat, s-a dansat, s-au citit povestiri religioase iar copiii au găsit chiar şi mure.

Activităţile pe grupe au continuat până seara fiind opriţi doar de sosirea microbuzului. ,,Credem că a fost o zi reuşită pentru cei mici dar şi pentru noi cei mai mari. Ne-am rugat împreună, ne-am jucat, am mâncat, am făcut curăţenie şi am învăţat foarte multe lucruri împreună.” a subliniat părintele Iulian Adam.

Excursia de astăzi încheie proiectul taberei de vară de la Holt dar acţiunile cu tinerii şi întâlnirile cu cei mici vor continua pe toată durata vacanţei precum şi după începerea anului şcolar. ,,Organizarea acestor 3 zile de tabără de la Holt a fost posibilă printr-o bună colaborare a tuturor celor implicaţi: Centrul Eparhial, Parohie, Şcoală, Primărie, ISU Bacău, CPECA Bacău, precum şi voluntarii: Doiniţa Zabrac, Paşcu Constantin, Micu Iuliana, Micu Angelica, Ladaru Elena, Năstase Mioara, Micu Irinel ş.a. Tuturor le mulţumim iar Dumnezeu să le dăruiască sănătate şi răsplata Sa cea veşnică!” – a evidenţiat părintele paroh.

You may also like...