Excursie tematică organizată de parohia băcăuană „Sfântul Andrei Criteanul”

Parohia băcăuană „Sfântul Andrei Criteanul” din Protopopiatul Bacău a organizat preț de o zi o excursie tematică denumită sugestiv „În căutarea zăpezii“. Evenimentul cultural este ajuns la a doua ediție și a adunat peste patruzeci de copii care s-au bucurat de mica serbare a iernii.

whatsapp_image_2019-01-11_at_11.11.43
whatsapp_image_2019-01-11_at_11.11.39
whatsapp_image_2019-01-11_at_11.19.361

În ziua de pomenire a Sfântului Antipa de la Calapodești, în parohia băcăuană „Sfântul Andrei Criteanul” câteva zeci de copii din municipiul Bacău, alături de preotul paroh Gabriel Ichim-Radu și de o parte dintre părinţii lor, au participat la o excursie tematică denumită „În căutarea zăpezii“ (ediția a II-a).

Aceasta a avut loc în staţiunea Harghita Băi şi s-a bucurat de participarea unui număr de 42 de copii din parohie şi de la Şcoala „Mihai Drăgan“ (clasa a VI-D), alături de 10 persoane hipoacuzice.

Alături de parohia băcăuană, ca sprijin financiar de nădejde, a fost Asociația Națională a Copiilor Surzi din România.

Copii au prins o zi perfectă pentru săniuș și pentru distracție.  Echipaţi cu haine groase, amatorii de derdeluş au spus în cor că nu li s-a părut deloc frig. Părinții însoțitori au afirmat că au venit la săniuş pentru bucuria copiilor, dar în același timp au recunoscut că s-au distrat şi ei de minune.

You may also like...