Expoziție inedită de sculptură la Bacău

Un eveniment cultural cu totul aparte, purtând titlul Debutul schimbării, a avut loc în după amiaza zilei de 6 august 2019 în urbea băcăuană. Sculptorul și pictorul Timotei Ciobanu a organizat la Galeria Sara Good Art prima sa expoziție. Între exponate se află și două busturi sculptate ale IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

20190806_171708
20190806_191938

Galeria Sara Good Art a organizat, prima expoziție a sculptorului Timotei Ciobanu, un artist băcăuan desăvârșit care își extrage energia din cele trei mari izvoare ale creației: Religia, Folclorul și Arta în toată bogăția și diversitatea ei.

Autorul creațiilor artistice sculptează lemnul de peste 50 de ani, însă acum a venit sorocul pentru a expune piesele sale lucrate cu atâta implicare sufletească, după cum a mărturisit chiar domnia sa.

Astfel, sub îndrumarea prof. estetician Ioan Neacșu și a prof. dr. Aurel Stanciu, artist plastic membru U.A.P. Bacău, pentru a arăta lumii cum o pasiune devine modalitatea unui artist total de a se raporta la absolut, acest vis frumos dorit de artistul Timotei Ciobanu a devenit realitate.

După recenziile celor doi profesori, expoziția lansată a continuat cu o serată muzicală în acorduri de pian ale artistei Elena Ciubotă, iar Karina Luncanu a transpus vocal piese de suflet, pentru acest eveniment. (Pr. Daniel Ionel Marari)

You may also like...