Început de an şcolar la Centrul de Zi pentru copii ,,Sf. Arhanghel Rafail”, Holt

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, începutul de an şcolar a fost marcat, într-un mod festiv, prin evenimentul caritabil ,,Un start fericit”, de copiii înscrişi la Centrul de Zi ,,Sfântul Arhanghel Rafail”, din satul Holt. Prin purtarea de grijă a părintelui paroh, Adam Iulian Vasile, şi prin bunăvoinţa Asociaţiei ,,Totul pentru un surâs”, colaborator de seamă, copiii s-au bucurat de deschiderea noului an şcolar, într-o atmosferă de sărbătoare, înadins pregătită pentru ei.

Impulsionaţi de dorinţa de a înlesni adaptarea elevilor în noul context şcolar, organizatorii au orânduit cele necesare pentru a capta interesul şi a stârni emoţia micuţilor, creînd un moment festiv şi dând o notă jovială întregii activităţi. Toți elevii prezenți la eveniment au fost încântați de darurile școlare primite și de tortul uriaș, dăruit prin amabilitatea donatorilor acestui proiect, care au făcut posibil ca dorințele copiilor să prindă chip palpabil.

,,Mulțumim sponsorilor și oamenilor binecuvântați implicați în proiectul <<Start fericit>>, mulțumim Asociației <<Totul pentru un surâs>>, care prin grija doamnei Tania- Loredana Diaconu, ne este alături de copiii din satul Holt, de peste 3 ani. Beneficiarii evenimentului caritabil au acum ghiozdane și toate rechizitele necesare noului an școlar, pe care le-au primit cu uimire, bucurie și încredere că educația le va deschide o lume mult mai bună.” (Părintele Iulian Adam, de la Parohia Ortodoxă Holt).

You may also like...