Înnoirea site-ului oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului

Începând din 12 februarie 2020, eparhia Romanului și Bacăului are un nou site oficial. Odată cu schimbarea domeniului de internet, site-ul oficial a fost modificat pentru a corespunde cerințelor actuale, atât din punct de vedere tehnic, cât și ca design.

catedrala-arhiepiscopala
catedrala_roman_sf-parascheva-4

Dezvoltat de Doxologia Media, centrul media al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, site-ul oficial al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului va putea fi accesat de acum la adresa eprb.ro . Noul domeniu vine, la 10 ani de la ridicare eparhiei la rangul de Arhiepiscopie, să reflecte realitatea schimbării numelui străvechii episcopii în eparhia Romanului și Bacăului.

Adaptat atât pentru vizualizarea pe desktop, cât și pe dispozitive mobile, noul site este actualizat din punct de vedere al securității, dar și al informațiilor oferite. Politica de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal este conform legii nr. 677/2001 și Regulamentului UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, în baza dispoziţiilor Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

Din punct de vedere al conținutului, structura noului site este similară celei anterioare, având în prim-plan știrile – informații de actualitate referitoare la activitatea desfășurată pe cuprinsul Eparhiei Romanului și Bacăului, dar și la nivelul Patriarhiei Române. Cei interesați vor găsi tot pe prima pagină, la baza acesteia, unele dintre cele mai citite rubrici: Cuvântul ierarhului, unde sunt publicate constant cuvintele de învățătură sau ocazionale transmise de IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, și Cuvinte duhovnicești, care vin să se adauge rubricilor, din deschidere, referitoare la: știri, istoric, administrație, mănăstiri, protopopiate și filantropie. Lângă aceste se găsește butonul de căutare și trimiterile către pagina oficială de facebook și canalul de youtube al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.

Prin intermediul site-ului oficial și al celorlalte canale media de comunicare, de peste 15 ani, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului este prezentă în mediul online, dezvoltându-se continuu și adaptându-se la cerințele impuse de continua dezvoltare a mediilor de comunicare în masă, cu scopul de a oferi cu promptitudine informațiile dorite de cei care sunt aproape de Biserica lui Hristos din această parte a țării. Vă invităm să rămâneți alături de noi sau să vă adăugați celor peste 40.000 de oameni care urmăresc lunar informațiile oferite prin intermediul site-ului nostru. (M.I.)

You may also like...