Educație nonformală pentru copiii Parohiei „Intrarea Domnului în Ierusalim”

În duminica a 7-a după Paşti, dedicată Sfinţilor Părinţi de la Sinodul I Ecumenic, la Parohia „Intrarea Domnului în Ierusalim” s-a desfășurat o nouă întâlnire din cadrul proiectului socio-educațional „Zâmbetul copilăriei în prezența lui Dumnezeu”.  Cei 30 de copii care au participat la Sfânta Liturghie au fost împărtășiți urmând ca mai apoi să petreacă două ore de jocuri și relaxare în compania părintelui Ionuț Epure și a voluntarilor parohiei.

Condițiile meteo nefavorabile au mutat activitatea celor tineri în interior, copii reuşind să se cunoască mai bine între ei şi să afle lucruri noi despre ei şi despre prietenia lor. S-a pus accentul pe lucrul în echipă, comuniune și cooperare, dar și socializare toate acestea reprezentând mijloace prin care tinerii își formează un caracter frumos, armonios, bun și dispus la a ajuta pe cei din jur la nevoie pentru o reușită comună și pentru dobândirea unui prieten.

Spre încântarea și bucuria celor mici, părintele a anunțat pentru următoare întâlnire, pe lângă activitățile educaționale nonformale și o întâlnire cu patrupezii dresați ai Jandarmeriei.  

You may also like...