ITO 2017 | A fost lansată aplicația dedicată Întâlnirii Internaţionale a Tinerilor Ortodocși (VIDEO)

Organizatorii Întâlnirii Internaţionale a Tinerilor Ortodocși au lansat marți, 1 august 2017, aplicația care îi va ajuta pe cei interesați de eveniment să aibă acces la informații în timp real. Lansarea are loc cu o lună înainte de festivitatea de deschidere a ITO.

ITO 2017 pentru Android, iOS și web (Windows phone etc.) este prima aplicație a unui eveniment de tip ITO (Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși) care oferă într-un format dinamic și optimizat informații și conținut mutimedia despre Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși 2017.

Aplicația este nativă 100% pentru Android și iOS iar pentru celelalte sisteme de operare a fost dezvoltată aplicația web (progresivă): ito2017.mobi.  Aceasta este un mijloc modern și facil de informare pentru toți cei care doresc să fie „conectați” cu evenimentul internațional ITO 2017.

În cadrul aplicației, internauții au posibilitatea să își facă cont. Cei interesați se pot înregistra cu datele personale sau direct cu contul de Facebook. Printre beneficiile activării unui cont se numără:

  • Conectarea „LIVE” cu întregul eveniment ITO 2017;
  • Informații privind participarea sau implicarea la eveniment;
  • Date despre program, Messenger și altele;
  • Notificări în timp real.

Între 1-4 Septembrie 2017, municipiul Iași găzduiește Întâlnirea Internaţională a Tinerilor Ortodocși. La eveniment vor participa 5000 de tineri din: România, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Serbia, Albania, Macedonia, Franța, Germania, Belgia, Italia, Spania, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie, Elveția, Turcia, Iordania, Siria dar și de pe continentul african.

You may also like...