La Biserica “Sf. Gheorghe” a avut loc a doua Ediție a Concursului de șah rapid Cupa “Sfânta Maria”

Sâmbătă, 27 august, la Biserica “Sfântul Gheorghe” din Bacău s-a desfășurat cea de-a doua Ediție a Concursului de șah rapid Cupa “Sfânta Maria”, organizat de Parohia “Sfantul Gheorghe” Bacău în colaborare cu ACS Regional de Sah Nord–Est Bacău, adresat tuturor categoriilor de vârstă.

În cadrul concursul din acesta an organizat la Biserica “Sf. Gheorghe” s-au jucat 7 runde în sistem elvețian, timp de gândire 10 secunde, cu un bonus de timp de 5 secunde de fiecare jucător.

Competiția a fost împărțită în 3 turnee:

Turneul A a cuprins copiii până la 10 ani, împliniți până la 31 decembrie 2022.

Turneul B a cuprins copiii pana la 14 ani, împliniți până la 31 decembrie 2022

Turneul C a cuprins jucătorii născuți inainte de 1 ianuarie 2008, si seniorii

Au fost prezenți peste 100 de concurenți din Iași, Bacău, Moinești, Comănești, Adjud, Organizatorii au acordat premii constând în cupe, medalii, diplome și alte surprize.

Sufletul și coordonatorul acestui concurs a fost dl Jan Negruț – instructor de Șah și arbitru, care s-a preocupat de buna organizare a concursului, cu sprijinul părinților slujitori la această parohie – pr. Gheorghe Chirica, pr. Ciprian-Ioan Ignat și pr. Adrian-Viorel Popa.

Concurenții, copii și adulți, care s-au duelat în fața tablei de șah, câștigând experiență și participând la atmosfera de concurs și joc, s-au arătat încântați de oportunitatea oferită de Școala din tinda Raiului, la Biserica “Sfântul Gheorghe”, Bacău. (M.I.)

You may also like...