„Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți!” (ediția a III-a) la Parohia „Sf. Andrei Criteanul”- Bacău

Duminică, 8 septembrie 2019 în Parohia „Sfântul Andrei Criteanul” din municipiul Bacău, Protopopiatul Bacău, a fost implementat la nivel parohial, cu binecuvântarea IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, de către preotul paroh Gabriel Radu-Ichim, programul eparhial „Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți!” (Ediția a III-a).

whatsapp_image_2019-09-12_at_12.27.31
whatsapp_image_2019-09-12_at_12.28.41

În duminica dinaintea serbării Sfintei Cruci, în Parohia „Sfântul Andrei Criteanul” din municipiul Bacău, Protopopiatul Bacău, a fost implementat de către preoții parohiei programul eparhial „Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți!” (Ediția a III-a), 120 de copii primind câte un ghiozdan complet echipat.

Emoție de copil și bucurie de părinte, pare a fi descrisă în câteva cuvinte atmosfera din parohia băcăuană ce a fost trezită în inimile celor mai mici dintre enoriași care au fost prezenți la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

O sută douăzeci de copii au participat la Sfânta Litughie iar la final a fost oficiată rânduiala slujbei de la începerea anului şcolar elevii fiind apoi binecuvântați cu sfânta aghiasmă.

You may also like...