”Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți”, la biserica ”Sf. Dumitru” – Narcisa

Sute de copii, alături de preoții slujitori din parohiile implicate în derularea celei de-a doua ediții a proiectului ”Lăsați copiii să vină la Mine și nu-i opriți”, au fost binecuvântați de Preasfințitul Părinte Episcop Ioachim Băcăuanul la biserica ”Sf. Dumitru” Bacău.

Sute de elevi din zona de sud a orașului au fost binecuvântați la biserica ”Sf. Dumitru” joi – 12 septembrie 2014, ora 18.00, în contextul începerii noului an școlar, în cadrul unor slujbe speciale oficiate de Preasfințitul Părinte Ioachim Băcăuanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Alături de soborul de preoți, ierarhul s-a rugat împreună cu părinții și copiii prezenți în ”Mitrovița Moldovei”, iar la final, tuturor le-au fost împărțite daruri.

Proiectul ”Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți” a început în anul 2013, la propunerea și sub coordonarea directă a Preasfințitului Părinte Ioachim Băcăuanul, și se dorește a fi un program de implicare activă a Bisericii în susținerea și promovarea copiilor defavorizați care încep anul școlar și care au nevoie de sprijin duhovnicesc, material și financiar.

You may also like...