Mesaj de condoleanţe adresat familiilor victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova (02.06.2016)

Patriarhul României a adresat un mesaj de condoleanţe familiilor îndoliate ale membrilor echipajului SMURD trecuţi la Domnul în accidentul aviatic din Republica Moldova:

SMURD ELICOPTER

Îndoliate familii,

Cu multă tristețe am aflat de trecerea din această viață a membrilor echipajului SMURD, format din pilotul Doru Gavril, copilotul Voicu Şocae, medicul Mihaela Dumea și asistentul Gabi Sandu de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași, în urma tragicului accident de elicopter petrecut astăzi, 2.06.2016, în raionul Cantemir, localitatea Haragâș din Republica Moldova.

Jertfa celor patru membri ai acestui echipaj SMURD în misiunile lor umanitare va rămâne în memoria tuturor celor care i-au cunoscut și apreciat.

Acum, în aceste zile de doliu, rugăciunea pentru ei şi pomenirea lor cu recunoştinţă sunt o mare alinare pentru suflet şi o vie legătură de iubire mai tare decât moartea.

În aceste momente grele pentru dumneavoastră, îndoliate familii şi întristaţi colegi și prieteni ai celor decedaţi în accident, vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune și ne rugăm Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească sufletele lor în lumina, iubirea și pacea Preasfintei Treimi.

Veșnica lor pomenire!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familiile îndoliate,

DANIEL

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

You may also like...