Moş Crăciun aduce bucurii copiilor Centrului de zi ,,Sfântul Arhanghel Rafail” Holt

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim Arhiepiscop al Romanului şi Bacăului, în Parohia Holt funcţionează din anul 2012 un Centru de zi pentru copii, cazuri sociale ale comunităţii, cu program de tip after-school, masă caldă şi sprijin psihologic şi educational.

dav
dav
sdr
dav
sdr
sdr
sdr
sdr
dav
dav
sdr
sdr

Anul acesta, ajutoarele lui Moş Crăciun, pentru a-i bucura pe cei 23 de copii înscrişi la Centrul de zi de la Holt dar şi pe frăţiorii lor de acasa, au fost Asociaţia ,,Totul pentru un surâs” reprezentată prin doamna Tania-Loredana Diaconu şi sponsor principal al evenimentului ,,Şcoala primară Just4Kids” Bucureşti, alături de partenerii cu care au organizat extraordinar de bine acest proiect social-filantropic.

Astfel, cei mici au primit de la însuşi Moş Crăciun, venit special la eveniment, tot ceea ce şi-au dorit şi au cerut Moşului prin scrisoarea scrisă din vreme, apoi au primit pizza, sucuri, fursecuri, bomboane, baloane cu heliu, alte dulciuri, îmbrăcăminte şi încălţăminte de iarnă precum şi alte surprize.  Copiii au colindat pe Moş Crăciun, pe părintele Iulian Adam, coordonatorul activităţilor Centrului de zi,  pe doamnele Tania şi Daniela, cele cu care deja s-au împrietenit de ziua Sfântului Nicolae, pe doamnele profesoare şi pe invitaţii momentului lor artistic. Centrul a primit şi o orgă profesională cu care va organiza repetiţii de colinde, de cântece populare şi patriotice prilejuite de diversele activităţi de pe parcursul anului.

La final, părintele Iulian a mulţumit organizatorilor evenimentului, sponsorului principal Just4Kids, precum şi Pizza Luca, Florăria din poveşti, CrisCakes, Barleta, Viking’s, Scandia Sibiu şi Deşteptarea Bacău toate cooptate la eveniment prin implicarea şi empatia doamnei Tania Diaconu de la Asociaţia ,,Totul pentru un surâs”. ,,Mulţumim Moşului, noi nu îl mai aşteptăm acasă pe 24 decembrie seara, căci ne-a împlinit astăzi toate dorinţele iar Dumnezeu să răsplătească tuturor jertfa, dragostea şi bunătatea de care au dat dovadă prin gestul lor frumos.” a încheiat părintele paroh de la Holt.

(Pr. Iulian Adam)

You may also like...