Nouă lansare de carte apărută la Editura TRINITAS

În salonul Carol I al Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti (Intrarea Regală din str. Dem. I. Dobrescu, nr. 1) va avea loc marţi, 06 octombrie 2015, orele 17:00, lansarea cărţii doamnei Lidia Stăniloae cu titlul La bursa adevărului, publicată de Editura TRINITAS a Patriarhiei Române, după cum se precizează într-un comunicat remis de editură.

Coperta_-_vol_w747_h800_q100

Despre conținutul cărții vor vorbi atât autoarea, cât și unii dintre invitații domniei sale. Evenimentul este organizat de Editura TRINITAS a Patriarhiei Române în colaborare cu Biblioteca Centrală Universitară Carol I din Bucureşti.

Lidia Stăniloae este născută la 8 octombrie 1933 în Sibiu şi este fiica Părintelui Profesor Dumitru Stăniloae şi a soţiei sale Maria. Între 1951 și 1955 urmează cursurile Facultăţii de Fizică – Secţia Fizică Atomică a Universităţii din București, fiind eleva academicianului Profesor Dr. Horia Hulubei. Lucrarea sa de diplomă este prima lucrare din România, despre teoria fisiunii nucleare. Îşi începe cariera literară în 1970, publicând volumele de poezii VersuriMunţii şi Locul unde aștepţi. În ultimii ani are şi o activitate intensă de conferențiar în ţările occidentale: Germania, Franța, Belgia s.a.

You may also like...