O tonă de alimente pentru beneficiarii Asociației de la Hârja, în prag de Crăciun

Miercuri, 23 decembrie 2020, reprezentanți ai credincioșilor parohiei „Sfântul Ioan” din Bacău, împreună cu pr. paroh Marius Popescu și pr. Gelu Chiribău, și-au fost arătat solidaritatea față de cei aflați în grija Asociației „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare – Hârja”.

Inițiativa face parte dintr-un lung șir de astfel de activități desfășurate de membrii parohiei atenți la nevoile celorlalți, dorind să fie sprijin comunității Asociației de la Hârja, coordonată de părintele Ilarion Mâță.  Astfel, deși anul acesta a fost unul mai dificil pentru fiecare dintre noi, colecta organizată pe toată perioada Postului Crăciunului s-a concretizat în aproximativ o tonă de produse alimentare neperisabile necesare persoanelor vârstnice aflate în grija Asociației, dar și haine, bani și produse de igienă, atât de necesare în această perioadă a luptei împotriva epidemiei provocată de noul tip de coronavirus.

În fiecare dintre posturile mari, credincioșii parohiei „Sfântul Ioan” din Bacău se implică în activitățile caritabile, fiecare după posibilități, dând dovadă de dragoste față de aproape, de dăruire și jertfă, după modelul întruchipat de Însuși Mântuitorul Iisus Hristos.

You may also like...