Proiectul „Hristos-lauda bătrâneților mele” se derulează în Parohia Andrieșești

În ziua lăsatului secului la Parohia Andrieșești a avut loc o nouă activitate din cadrul proiectului Protoieriei Bacău intitulat „Hristos-lauda bătrâneților mele”. Au avut loc activități de relaxare și socializare alături de cei aproape 50 de credincioși prezenți la Sfânta Liturghie.

La finalul slujbei a fost prezentată o expoziție de artă cu tablouri pictate de către Luca Rosella Georgiana, elevă a Colegiului Național de Artă „George Apostu” din Bacău și enoriașă a parohiei. În acest timp, credincioșii au putut asculta un program artistic susținut de către Cristian Husanu, student al Conservatorului din București. Acesta a încântat auditoriul cu cele mai frumoase interpretări la vioară, după cum spune părintele paroh Marian Năstac. Activitatea inedită a adus un suflu nou comunității parohiale, aceasta apreciind implicarea părintelui paroh, dar și a celor care au completat starea de bine primită prin binecuvântarea lui Dumnezeu pogorâtă prin Sfânta Liturghie.

La următoarea întâlnire a enoriașilor din cadrul acestui proiect va fi prezentă și caravana oftalmologică, iar toți cei prezenți vor putea beneficia de un control gratuit al vederii.

You may also like...