Binecuvântare pentru elevi în Parohia Berești-Bistrița I din Protoieria Bacău

Joi, 14 aprilie 2022, Parohia Berești-Bistrița I a primit vizita elevilor Scolii „Vasile Borcea”. Părtaș la această activitate a fost și părintele Ovidiu Rotaru, parohul bisericii vecine de la Parohia Berești Bistrița II.

Părintele Ionuț Popa, parohul bisericii care a găzduit vizita celor mici i-a întâmpinat pe aceștia cu daruri duhovnicești dar și cu fructe și dulciuri. După ce fiecare copil a primit Sfânta Taină a Împărtășaniei, tinerii au susținut un recital de cântece specifice marii sărbători care se apropie, Învierea Mântuitorului Hristos.

Pentru cadrele didactice care au însoțit copii în vizita lor, părintele Ionuț a pregătit spre dăruire câte o carte de rugăciuni tipărită cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim. În cuprinsul cărții se găsesc rugăciuni alcătuire chiar de către Înaltpreasfinția Sa spre folosul credincioșilor în aceste vremuri deseori tulburi.

La plecarea elevilor, preoții au rostit câteva rugăciuni de binecuvântare, alături de îndemnul de a fi mereu în ascultare de părinți și de învățăturile creștine care desăvârșesc formarea și creșterea unui tânăr.

You may also like...