Ziua Internațională a Copilului sărbătorită la Parohia Berești-Bistrița II din Protoieria Băcău

La invitația părintelui Rotaru Ștefan Ovidiu, 40 de copii cu vârste între 4 și 16 ani, din satul Berești-Bistrița, au ales să petreacă Ziua lor, în spațiul Bisericii Sfinții Voievozi din localitate. Copiii au venit spre Biserică cu bucurie și nerăbdători, având în memorie frumoasele amintiri de la școlile de vară precedente.

Programul a fost structurat în 3 secțiuni. Prima activitate a fost un atelier de creație cu tema Păcii, copiii fiind îndrumați să realizeze porumbei din polistiren și desene care să exprime pacea, acestea fiind apoi etalate în foișorul din curtea Bisericii și la grinzile Casei de Prăznuiri.

Al doilea moment a fost o surpriză pentru copii-doamna Alina-Vasilica Neagu, actor la Teatrul de Animație George Bacovia din Bacău, a fost prezentă în mijlocul copiiilor antrenându-i pe aceștia prin jocuri, muzică și mișcare, ca apoi să regizeze împreună cu trei echipe de copii, trei scenete piesele cunoscute ale copilăriei.

Al treilea moment așteptat și gustat, bineînțeles a fost felia de pizza și deserturile pregătite la patiseria din localitate.

Părintele mulțumește pe acestă cale doamnei învățătoare Camelia Mihaela Dordea pentru susținere și participare la această sărbătoare a copilăriei, doamnei preotese Cristina-Diana și invitatului special-actrița Alina-Vasilica Neagu, care au făcut ca această zi de omagiere a copiilor să fie petrecută într-un mod cât mai plăcut, educativ și încărcat de emoții.

You may also like...