Proiectul Eparhial „Vrei să fii bun, de Crăciun?” a fost derulat în Parohia Bibirești din Protoieria Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și sub coordonarea părintelui Protoiereu Eugen-Ciprian Ciuche, copii din Parohia Bibirești au scris „mici depeșe” către Moș Crăciun, fiecare dintre ei dezvăluindu-și dorințele cu tot ce și-ar dori, acum în pragul sărbătorii Nașterii Domnului.
Ca și anul trecut, aceste scrisori au mers către Protopopiatul Bacău si prin intermediul Biroului de Asistență Socială au fost distribuite către Colegiul National „N. V. Karpen”, Bacău, colaborator în cadrul acestui proiect. 

În cadrul colegiului, echipa managerială formată din Domnul Director Cazacu Remus, alături de directorii adjuncți Șova Simona, Craiu Diana si Lăcătușu Simona și nu în ultimul rând de toți profesorii acestui Colegiu, au distribuit scrisorile copiilor, elevilor din cadrul instituției de învățământ care astfel la rândul lor au devenit mesageri ai Moșului aducând bucurie imensă în sufletele copiilor.

Acest proiect de suflet nu ar fi putut dus la bun sfârșit fără aportul domnului Dorneanu Dragoș, managerul firmei „Cedra Tour” care a pus la dispoziție un mijloc de transport al darurilor, dar și al musafirilor veniți de la colegiul băcăuan. Pe această cale, părintele Daniel Pruteanu, parohul bisericii din Bibirești aduce mulțumiri și doamnei profesor Floarea Bandraburu, tuturor cadrelor didactice și celor 32 de copii voluntari care au luat parte la această sărbatoare a comunității. 

You may also like...